woensdag 21 december 2011

weer thuis!

ga maar vertrekken, ik help wel ...


Na een lange, lange, lange (en vermoeiende) reis zijn wij vanmorgen weer op Schiphol aangekomen. Daar werden we door familie en vrienden hartelijk verwelkomd.


Een geweldig ontvangst die ons de vermoeiende nacht snel deed vergeten. Voordat we hen konden begroeten moesten we eerst op zoek naar een koffer die niet van de band kwam. Deze bleek in Londen achtergebleven te zijn. Vervelend: je wilt familie en vrienden graag zien en moet eerst dat nog regelen. Erg lastig ook, want daar zitten veel kleren van ons in. Gelukkig hoorden we net dat die nu ook in het land is en morgen thuisbezorgd wordt.


Na met elkaar een broodje te hebben gegeten, vertrokken we richting huis. Tegen half vier waren we thuis. Het is fijn om weer thuis te zijn, maar ook wel weer wennen. Zeker ook aan het weer. (Marijke dacht dat het vroor, maar het bleek 'nog' 7 graden te zijn.)
Het is prachtig om te zien hoe Mbuso hier thuis rondstapt. Het voelt het al heel vertrouwd.
Verder werden we nog erg verrast in en rond het huis: het huis was versierd, erg hing een vliegtuig, en vrienden hadden het kamertje van Mbuso in orde gemaakt. Het ziet er prachtig uit! Heel erg bedankt.


2 opmerkingen:

 1. Mooi Dat jullie weer thuis zijn
  en we hopen dat Mbuso zich snel thuis zal voelen .Was Tumelo blij dat hij terug is ??
  Groetjes van ons

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Mensen,

  Wat fijn dat jullie weer veilig thuis zijn.

  Fijne feestdagen!

  Lieve groet vanuit Vriezenveen

  ps, Marijke, haha! lekker zijn die Afrikaanse temperaturen he!

  BeantwoordenVerwijderen