donderdag 8 december 2011

rustdag

Vandaag hebben we voor het eerst geen verplichtingen, dus kunnen we het rustig aan doen. Het weer is er ook naar: het is warm en ook wel broeierig.
Na een heerlijk ontbijt gaan we lekker buiten spelen. Tumelo en Mbuso vermaken zich prima met een strandbal. Als echte voetballer kun je ten slotte overal mee voetballen. Ook wordt er weer heerlijk gezwommen. Mbuso ontpopt zich als een echte waterrat. In alles doet hij Tumelo na. In het zwembad moet je hem dus goed in de gaten houden, want hij werpt zich met net zoveel enthousiasme het water in. Vreemd genoeg wil hij niet zwemmen in een zwembroek, maar alleen met kleren aan. (En we hadden nog wel zo'n mooie zwembroek voor hem gekocht...) Volgens Tumelo is dat wel handig, want met afzwemmen moet je ook met kleren aan zwemmen. Dan kan hij dat alvast.

Op dit moment (20.00 uur) regent het. Aan het begin van de avond was er een flinke onweersbui, en morgen zakt de temperatuur een graad of 10 (maar dan is het nog 20 graden). Maar na het weekend wordt het volgens de verwachtingen weer 30 graden.Nou Bert, heeft hij een goed schot in de benen?


3 opmerkingen:

 1. Wat leuk dat ze al zo mooi met elkaar spelen.
  Oom Johan zegt net DOS tegen DETO !!!!!!!!!!!!!
  groetjes van ons .

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat sturen jullie elke keer mooie en leuke foto's mee! Tekst is bijna niet meer nodig, de foto's vertellen genoeg!
  Wat een mooi stel zo samen!

  We zijn wel jaloers op jullie 30 graden..! Hier stormt het...
  Geniet lekker verder daar!
  Groet, Aart en Annet

  BeantwoordenVerwijderen