vrijdag 2 december 2011

we zijn er!!

           Vertrek van Schiphol

 Aankomst op Johannesburg

Na een lange en intensieve reis, met veel turbulentie, zijn we vanmorgen in Johannesburg aangekomen. Daar werden we opgewacht door Liaan, die ons naar Pretoria bracht. Het is hier prachtig, heerlijk weer, de zon schijnt, het is ruim 20 graden, het zwembad is voor de deur..., maar daar zijn we nu te moe voor. Tumelo ligt nu even lekker te slapen, vannacht is daar niet veel van gekomen. Straks zal hij zeker een duik gaan nemen.

We verblijven nu een week in Chancellor's Court (tot de 9e), daarna verhuizen we naar een ander guesthouse. Dat zat nu helaas vol.

De dag begon gisteren (donderdag) goed: we hadden een heerlijk ontbijt aangeboden gekregen. Ook gaven ze ons de volgende woorden mee: Mijn plan met jullie staat vast, Ik zal je een hoopvolle toekomst geven! (Jer.29:11) Deze woorden nemen we mee gedurende ons verblijf hier in Afrika (en daarna). Bedankt daarvoor!

Nu zijn we in afwachting van Lizl: maatschappelijk werkster van Abba Adoptions. Zij zal ons in het komende traject begeleiden, en daarna komt Martie nog, met informatie over mogelijke excursies.

2 opmerkingen:

 1. Hallo Roelof, Marijke en Tumelo. Fijn te lezen dat jullie er zijn! en heerlijk dat we op deze manier zo goed op de hoogte kunnen blijven. Hoe groot is het tijdverschil tussen Nederland en Zuid-Afrika? Dit met het oog op de mogelijkheid om eens te bellen.....

  Ik heb pa trouwens doorgegeven dat jullie veilig zijn aangekomen hoor...
  veel liefs voor jullie alledrie...
  Willie, Martijn Auke en Sanne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Roelof, Marijke en Tumelo!

  Goed om te lezen dat jullie er zijn! Heerlijk! Weer een stapje dichter bij Mbuso. Nu eerst een weekend genieten van Afrika en bijkomen van de reis.
  Op naar maandag..! Spannend en bijzonder!
  Groet, Aart&Annet en kids

  BeantwoordenVerwijderen