zondag 4 december 2011

bij de olifanten

De laatste dag dat we met z'n drieën zijn... Om er voor Tumelo een bijzondere dag van te maken, en ook om wat afleiding te hebben, hebben we vandaag een opvanghuis voor olifanten bezocht. Wat een ervaring! We konden de olifanten borstelen, aaien, voeren en met ze wandelen. Best wel spannend. Wat een imponerende beesten zijn het als je er pal naast staat.
Toen we terugkwamen, bleek onze straat afgesloten te zijn: er werd een belangrijke voetbalwedstrijd gespeeld (een soort Ajax-Feijenoord), en wij wonen vlak bij het stadion. De straat zag zwart van de mensen, met vlaggen en toeters. Een feestelijk kabaal. Twee uur later hetzelfde tafereel, nu de andere kant op. Nu is het weer 'rustig' op straat. (We wonen aan een drukke straat, regelmatig klinken er sirenes.)
We maken het vanavond niet te laat, we hopen dat we lekker kunnen slapen. We zien gespannen uit naar de dag van morgen. Het is goed om te merken dat zoveel mensen met ons meeleven. Misschien willen jullie ook bidden voor een goede ontmoeting met Mbuso morgen; dat we niet al te gespannen zullen zijn en dat Mbuso (en ook Tumelo) goed reageren; en dat ze echte broers zullen worden.

4 opmerkingen:

 1. prachtige foto's! wat een belevenis! En vandaag de grote dag! In gedachten zijn we bij jullie en we kijken uit naar foto's van jullie met zijn vieren!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat mooi die foto's .We leven met jullie mee elke dag zijn we met de gedachten bij jullie
  Hopen dat alles goed mag gaan .
  Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Beste Roelof, Marijke en Tumelo, vandaag is de dag dat jullie Mbuso ontmoeten! Wij leven met jullie mee en denken veel aan jullie. We hopen voor jullie op onvergetelijke momenten en een geweldige gezegende periode! Goed dat je via deze weblog steeds iets laat zien. We volgen alles vol spanning! Het ga jullie goed! Johan, Alet & kids

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een belevenis voor jullie allemaal.

  Wat een mooie foto's.

  Vandaag een byzondere dag. We hopen dat jullie eerste ontmoeting met Mbuso goed zal verlopen. We leven met jullie mee en zijn in gedachten bij jullie.

  Hartelijke groet Gerjo, Marjanne, Dian en Stefan

  BeantwoordenVerwijderen