woensdag 7 december 2011

bij de rechtbank

Vandaag is een belangrijke dag: want dit is de dag dat Mbuso officieel onze zoon wordt. Daarvoor moeten we naar de rechtbank in Alberton (Johannesburg). Om 9.00 uur worden we opgehaald door 2 medewerkers van Abba Adoptions. Een uur later zijn we in Alberton. We komen bij een enorm vriendelijke rechter terecht. Zij had goed kennis genomen van ons dossier en was als een blok gevallen voor Tumelo. Zij had Christmascookies voor hem gekocht en ook nog een knuffel. Later vertelden de medewerkers met verbazing dat zij dat nog nooit meegemaakt hadden. De zitting was heel informeel en stelde weinig voor. Na het tekenen van een tweetal documenten was het klaar. Om 10.15 uur werd Mbuso wettelijk onze zoon! En zo stonden wij na een kwartier ook weer buiten.
Op de terugweg naar Pretoria begon Mbuso volop te praten en te lachen. Deze dag ging het prima met de boys. Mbuso is een lief, aanhankelijk kereltje die ook flink de clown kan uithangen. Wij zien nog steeds dat hij zich vastklampt aan ons, maar hij is veel vrolijker dan gisteren.
Aan het eind van de middag kregen we nog bezoek van de Ermeloƫrs. Leuk om van alles met elkaar te bespreken en te delen. Jammer genoeg gaan zij eind van de week weer naar huis.

de rechtbank - voor kleine eise
zo ontstaan file's

5 opmerkingen:

 1. geweldig om te zien, ook deze eerste foto waarop we jullie met zijn vieren zien! wat een rijk "bezit" twee van die mooie jongens... heel heel veel goeds toegewenst...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Van harte gefeliciteerd! Nu hoort Mbuso ook wettelijk bij jullie, fijn hoor! Geniet van en met elkaar.

  Groetjes vanuit een stormachtig Nederland.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Van Harte Gefeliciteerd .Mooie dag die jullie nooit zullen vergeten .Groetjes van ons .

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Van harte Gefeliciteerd! Heel veel goeds toegewenst.

  Gerjo, Marjanne, Dian en Stefan

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi verhaal, dat van die rechter. En inderdaad... Wat een mooie jongens.

  BeantwoordenVerwijderen