vrijdag 9 december 2011

verhuisdag

Zo uitbundig de zon de laatste dagen scheen, zo heftig kwam de regen vannacht en vanmorgen omlaag vallen. Goed voor het land, zullen we maar zeggen. Bovendien is de temperatuur met ruim 10 garden gekelderd.
Op zich niet zo beroerd, want vandaag moesten we verhuizen. Het guesthouse waar we eigenlijk wilden bivakkeren zat vol, daarom verbleven we de eerste week bij onze tweede keus. Nu dan naar Alleyn Mansions, 1 blok verder. We hebben hier een mooi appartement met 3 slaapkamers.

De verhuizing riep heftige reacties op. Mbuso werd er erg onrustig van en gedroeg zich zoals een boos tweejarig kind kan zijn. Hij voelde aan dat er iets veranderde, maar wist niet wat precies. Alle koffers die ingepakt werden en klaarstonden, toen het busje in - het had zijn weerslag op zijn gedrag.
Tumelo lijkt ziek te worden. Hij klaagde vandaag over keelpijn en moest erg hoesten. Hij ging laat slapen en is erg onrustig. Bijkomend probleem is dat hij hier vaak uit zijn bed valt (iets wat thuis nooit gebeurt).

We kwamen nu in het appartement waarin ook twee andere Nederlandse gezinnen verbleven. Helaas zijn zij vanavond vertrokken. Het was leuk om elkaar nog weer te ontmoeten. We hopen dat ze een goede terugreis en morgen een mooie thuiskomst hebben. (En bedankt voor alle restanten die we ontvingen! We zullen vaak aan jullie denken.)

Het viel nog niet mee dit verhaal wereldkundig te maken: zojuist hebben we 2 uur lopen stoeien om een verbinding met het internet te maken. (Dat was geen pretje.) Uiteindelijk bleek dat de beheerder de verbinding uitgeschakeld te hebben. Na een telefoontje was het binnen 5 minuten opgelost. Mmm, daar word je niet vrolijk van. Maar gelukkig, alles werkt weer. We blijken intussen dus aardig verslingerd te zijn aan het internet.

2 opmerkingen:

  1. Niet zo mooie dag dus ,Hopen dat deze week verder goed verloopt .
    Wat sneu dat Tumelo ziek is .Hopen dat hij gauw weer beter is .Groetjes uit een koud vjenne !!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. steek grote boeken ofzo tussen het matras en de bedrand, doen we bij sanne ook altijd in de vakanties ;-)

    BeantwoordenVerwijderen